• Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
Eneron Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo, Finland 

 

+358 (0) 10 281 5000

info(at)eneron.fi

© Copyright Eneron Oy

Eneron Oy company logo
Uutiset, blogit ja tweetit

Ajankohtaista

9.5.2019

Vuodesta 2012 alkaen olemme Eneronissa rakentaneet digipalvelua, jonka avulla rakennuksen energiatehokkuutta osataan kehittää oikein ratkaisuin. Nykyisessä ylikuumentuneessa energiamarkkinassa on rakennukseen tarjolla ratkaisuja ja vaihtoehtoja, joiden vaikuttavuus on tärkeää ymmärtää kokonaisuuden kannalta ennen investointipäätösten tekemistä.

Eneron™ -palvelualustamme avulla hallitsemme tänään suurtenkin kiinteistösalkkujen energiajohtamisen ja näin turvaa...

23.4.2019

Olemme Eneronissa erikoistuneet energiankäytön johtamiseen ja hallintaan. Eneron™ -palvelumme avulla olemme analysoineet ja selvittäneet tuhansien kiinteistöjen energiankäyttöä. Asiakkaamme ovat saaneet näkemyksen kokonaisenergiankäytöstään, rakennusten energiankäytön tunnusluvuista ja niiden priorisoinnin energiatehokkuuden kannalta.

Olemme myös olleet mukana arvioimassa erilaisten toimenpiteiden vaikuttavuutta perustuen todellisen kulutuksen muutoksii...

18.4.2019

Ensimmäisestä suuren yrityksen energiakatselmuksesta on kohta kulunut neljä vuotta. Katselmusraportteja ja kohdekatselmuksia teimme Eneron -palvelussa kymmeniä. Suurin ongelma viimeksi oli se, että säädökset tulivat voimaan viime hetkellä ja yritykset joutuivat nopeasti reagoimaan. Pari viikkoa ennen määräaikaa meillä Eneronissa oli raportoitavaa yötä päivää.

Eneron™ -palvelualustamme on erinomainen työkalu energianhallintaan ja erityisesti suuren yrityksen...

Eneron™ -palvelu on hyvin monipuoliset analyysiominaisuudet tarjoava ohjelmisto, jonka avulla on tehty useille suurille kiinteistönomistajille erilaisia energiatehokkuusanalyysejä, kohteiden priorisointia ja tunnistamista sekä vaikuttavuusanalyysejä, joissa verifioidaan tehtyjen parannustoimenpiteiden vaikuttavuutta. Olemme kuitenkin havainneet, että alalla on vielä hyvin paljon kehitettävää ennen kuin voimme laajemmin ohjata ja optimoida rakennusten/kiinte...

Please reload