• Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
Eneron Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo, Finland 

 

+358 (0) 10 281 5000

info(at)eneron.fi

© Copyright Eneron Oy

Eneron Oy company logo

Energiatehokkuudella talous kasvuun

21.2.2016

Greennet Finlandin toiminnanjohtaja Suvi Häkämies ja Eneronin toimitusjohtaja Jarmo Kontro kirjoittavat Greennet Finlandin Internet-sivuilla julkaistussa artikkelissa kiinteistöjen energiatehokkuuden merkityksestä koko kansantalouden tasolla. Energiatehokkuuden parantamiseen käytettävä panostus tuottaa monenlaista hyötyä.

 

 

 

"Saamme alennetuksi kiinteistöjen suoranaisia käyttökustannuksia, luomme edellytyksiä digitaalitekniikan hyödyntämisen ja osaamisen kehittymisen kautta uusille skaalautuville palveluille sekä synnytämme tuoteinnovaatioita ja entistä parempia vientituotteita. Myös alan työllisyydelle vaikutukset ovat positiiviset – energiankäytön tehostaminen tuo työtä alan suunnittelijoille, asentajille ja laitevalmistajille. Välillisesti energian osuus liiketoimintojen kustannuksista alenee parantaen kansantalouden kilpailukykyä ja lisäten yksityisellä tasolla jopa ostovoimaa"

 

 

Lue koko artikkeli tästä

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Esitykset – Energiatehokkuus ja digitalisoituva kiinteistöala

9.3.2017

1/7
Please reload

Viimeiset  Senaste  Latest
Please reload

Arkisto  Arkiv  Archive