top of page
Eneron Oy company logo

Eneron suoritti energiakatselmoinnin Suomen Viron suurlähetystöön


Toompean mäki on ollut keskeinen paikka Viron ja Tallinnan historiassa. Täältä maata on vuosisatojen ajan puolustettu ja hallittu, niin maallisesti kuin kirkollisestikin. Suomen suurlähetystö sijaitsee aivan Toompean sydämessä, Tuomiokirkon aukion laidassa.

Tehokas energiakatselmointi malli

EnerOnline mahdollistaa katselmointitietojen ja toimenpide-ehdotuksien reaaliaikaisen tiedon välittämisen kaikille kiinteistöylläpidon osapuolille sekä päätöksentekijöille maailmanlaajuisesti vain muutamassa sekunnissa. Perinteisiin energiakatselmointimalleihin nähden kustannustehokkuus on merkittävä.

Energiakatselmointi tehdään yksittäiselle kiinteistölle tai muutamalle saman kiinteistöyhtiön rakennukselle samanaikaisesti. Kohteena voivat olla asuin-, liike- tai teollisuuskiinteistöt. Kun kiinteistönomistaja haluaa selvittää mahdollisuudet vähentää yksittäisen kiinteistön energiakulutusta ja parantaa sen energiatehokkuutta on energiakatselmointi tarpeen tehdä.

Palvelun lisäarvo

Palvelun tuloksena syntyy kattava yhteenveto kiinteistöstä ja sen energiansäästömahdollisuuksista sisältäen:

  • Kiinteistön tai prosessin energiataloudellisen tilan ja teknisen kunnon analyysin

  • Energiansäästöpotentiaalin selvitys ja säästömahdollisuuksien (energiantehokkuusratkaisujen) yhteenvedon

  • Tarvittavien korjausinvestointien määrittelyn ja investointilaskelmat

  • Kattavan tiedon kiinteistön energiataloudellisesta tilasta, jonka perusteella asiakas voi tehdä päätöksiä kiinteistön edellyttämistä toimenpiteistä, korjauksista ja investoinneista.

Palvelun yhteydessä kerättävät tiedot ja syntyvät tulokset sekä raportit tallennetaan ja ylläpidetään EnerOnline -sovelluksessa. Samoin tulokset raportoidaan asiakkaalle EnerOnline -sovelluksen kautta.

Lisätietoja:

Kaj Karumaa, Eneron Oy Puh. 050 3425033, kaj.karuma@eneron.fi www.eneron.fi

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page