top of page
Eneron Oy company logo

EnerOnline – vastaus myös energiatehokkuusdirektiivin (Energy Efficiency Directive EED 2012/27/EU) v


Kesällä 2014 tulee EU-maiden lokalisoida joulukuussa 2012 voimaan tulleen energiatehokkuusdirektiivin. Direktiivin artikla 4 velvoittaa suuryrityksiä katselmoimaan kiinteistönsä vuoteen 2015 loppuun mennessä ja sen jälkeen joka neljän vuoden välein. Vastaavasti artiklan 6 mukaan ne suuryritykset, joilla on vastaavan energiakatselmuksen sisältävä sertifioitu energianhallintajärjestelmä on vapautettava artiklan kohdan 4 pakollisista energiakatselmuksista. Sertifioidun ISO 50001 järjestelmän on katsottu olevan riittävä.

EnerOnline energiatehokkaan kiinteistöjohtamisen verkkosovellus on saanut maailman ensimmäisenä Bureau Veritaksen verifioinnin soveltuvuudesta ISO 50001:2001 energiatehokkuuden johtamisjärjestelmän käyttöönoton osalta. Verkkosovellus yhdessä ISO 50001 Standardisoinnin kanssa on kustannustehokas tapa vastata energiatehokkuusdirektiiviin vaatimuksiin. Lue lisää>

Lisätiedot:

Jarmo Kontro, toimitusjohtaja, Eneron Oy 050 566 6390, jarmo.kontro@eneron.fi, eneron.fi

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page