top of page
Eneron Oy company logo

Eneron avasi Cleantech Databank pilvipalvelun


Kiinteistöjen energiajohtamiseen ja energiatehokkuuspalveluihin erikoistunut Eneron Oy laajentaa pilvipalvelutarjontaansa avaamalla ilmaisen Cleantech Databank –verkkopalvelun.

Cleantech Databank antaa suunnittelijoille ja muille kiinteistöalan palvelutarjoajille käyttöön vaivattoman työkalun, josta löytyvät sopivimmat ratkaisut, tuotteet ja palvelut rakennuksen energiankäytön vähentämiseksi ja korvaamiseksi uusiutuvalla energialla. Palvelun kautta voi helposti ottaa yhteyttä tuotevalmistajiin, ratkaisujen toteuttajiin ja palveluiden tarjoajiin ja näin saada nopeasti vastauksia ja asiantuntevaa neuvontaa.

Cleantech Databank – ja EnerOnline – pilvipalvelut täyttävät kaikki nykyaikaisen energiajohtamisen tarpeet kulutusseurannasta energiansäästöratkaisujen arviointiin ja toteuttamiseen sekä kulutuksen tavoitteelliseen alentamiseen. Palveluissa on otettu huomioon energiatehokkuuden parantamista ja energiankäytön vähentämistä koskevat viralliset määräykset. EnerOnline on palvelualustana saanut verifioinnin ISO 50001 –standardin vaatimusten mukaan Bureau Veritakselta.

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page