top of page
Eneron Oy company logo

Eneron ja BaseN ovat käynnistäneet yhteistyön kiinteistöjen kulutus- ja mittaustiedon keräämiseksi j


Kiinteistöjen energian käytön johtamiseen ja energiatehokkuutta parantaviin palveluihin erikoistunut Eneron Oy ja suurten reaaliaikaisten tietomassojen keräämiseen, tallentamiseen, analysointiin ja esittämiseen erikoistunut BaseN Oy ovat käynnistäneet yhteistyön. BaseN tarjoaa oman teknologiaratkaisunsa ajantasaisen mittaus ja seurantatiedon siirtämiseen kohdekiinteistöistä EnerOnline tietojärjestelmään. Tämä kiinteistöissä toimiva teollinen internet (BIoT, Building Internet of Things) voidaan kytkeä käytössä oleviin mittarijärjestelmiin ja on kustannuksiltaan edullinen.

EnerOnline pilvipalvelu täyttää nykyaikaisen energiakäytön johtamisen tarpeet kulutusseurannasta kohdekiinteistöjen energiankäytön analysointiin sekä niiden energiansäästöratkaisujen arviointiin ja toteuttamiseen tavoitteena elinkaarimallilaskennan kautta kannattavasti alentaa energiankäyttöä. Eneron Online -palveluissa on otettu huomioon energiatehokkuuden parantamista ja energiankäytön vähentämistä koskevat viralliset määräykset. EnerOnline on palvelualustana saanut verifioinnin ISO 50001 –standardin vaatimusten mukaan Bureau Veritakselta.

BaseN tarjoaa luotettavan Software as a Service (SaaS/PaaS) pilviratkaisun, joka kolmentoista vuoden kehitystyön tuloksena on markkinoiden skaalautuvin hajautettu, turvallinen ja vikasietoinen reaaliaikainen valvonnan ja ohjauksen ratkaisu ICT-, M2M- ja IoT-kohteiden hallintaan ja kontrollointiin. BaseN palveluratkaisu kerää datan kohteista, huolehtii datan pitkäaikaisesta tallentamisesta, analysoi datasta olennaisen tiedon sekä esittää sen rikastettuna tiedon tarvitsijoille. Kaikki tämä tapahtuu reaaliaikaisesti. Lisäksi BaseN järjestelmä integroituu lukuisiin kolmannen osapuolen tietojärjestelmiin.

BaseN on yksityinen vuonna 2001 perustettu kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori on Suomessa, Helsingissä. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti yli 50 avainasiakasta ja yhteistyökumppania, jotka toimivat yli 80 maassa. BaseN:n hajautettu järjestelmä vastaanottaa nykyään noin 30 miljoonaa mittausta minuutissa ja tukee tiedon lukua lähes 4000 erilaiselta laitteelta.

Lisätietoja:

Eneron Oy, Mikael Rydström, CTO, p. +358 10 2815 005, mikael.rydstrom@eneron.fi BaseN Oy, Timo Vitikainen, Business Manager, p. +358 40 501 4622, timo.vitikainen@basen.net

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page