top of page
Eneron Oy company logo

Eneronin energiaseminaarissa 11.2.2016 esiteltiin konseptoidut energiatehokkuusratkaisut


Eneron esitteli uuden sukupolven EnerOnline™-tietojärjestelmän, jolla kiinteistönomistajat ja käyttäjät voivat mallintaa ja analysoida tehokkaasti kiinteistöportfolionsa energiatehokkuutta. VTT:n tutkija Jari Shemeikka totesi järjestelmän mallintavan kiinteistöjen tavoitekulutuksen hyvin vähillä lähtötiedoilla kiitettävän tarkasti, mikä ei ole aiemmin ollut mahdollista ilman monimutkaista ja kallista laskentaa.

VTT:n tutkija Jari Shemeikka luennoi kiinteistöjen tavoitekulutusten mallintamisesta

Eneron ja Karves Yhtiöt esittelivät myös kokonaisvaltaiset ja konseptoidut energiatehokkuusratkaisunsa, joiden avulla asiakkaat pääsevät nopeasti realisoimaan kiinteistöjensä energiatehokkuutta parantavien toimenpiteiden säästöpotentiaalin.

Karves Yhtiöiden toimitusjohtaja Kim Karves esittelee myös Eneronin ja Karves Yhtiöiden välistä yhteistyötä.

Elisa Oyj:n Jukka-Pekka Salmenkaita visioi rakennusten internet -ratkaisujen olevan merkittävä teknologia kiinteistöliiketoiminnassa – niin energiatehokkuusratkaisujen kuin taloautomaatiojärjestelmienkin osalta.

Lisätietoja:

Jarmo Kontro 050 566 6390 jarmo.kontro@eneron.fi

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page