top of page
Eneron Oy company logo

Energiatehokkuudella talous kasvuun


Greennet Finlandin toiminnanjohtaja Suvi Häkämies ja Eneronin toimitusjohtaja Jarmo Kontro kirjoittavat Greennet Finlandin Internet-sivuilla julkaistussa artikkelissa kiinteistöjen energiatehokkuuden merkityksestä koko kansantalouden tasolla. Energiatehokkuuden parantamiseen käytettävä panostus tuottaa monenlaista hyötyä.

"Saamme alennetuksi kiinteistöjen suoranaisia käyttökustannuksia, luomme edellytyksiä digitaalitekniikan hyödyntämisen ja osaamisen kehittymisen kautta uusille skaalautuville palveluille sekä synnytämme tuoteinnovaatioita ja entistä parempia vientituotteita. Myös alan työllisyydelle vaikutukset ovat positiiviset – energiankäytön tehostaminen tuo työtä alan suunnittelijoille, asentajille ja laitevalmistajille. Välillisesti energian osuus liiketoimintojen kustannuksista alenee parantaen kansantalouden kilpailukykyä ja lisäten yksityisellä tasolla jopa ostovoimaa"

Lue koko artikkeli tästä

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page