top of page
Eneron Oy company logo

EnerOnlinen™ avulla Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) hallitsee suuren kiinteistöportfolion ener


Yli 450 kohteen analyysi ohjaa parhaaseen elinkaarikannattavuuteen

Suurten kiinteistöportfolioiden energiatehokkuuden hallinta on ollut perinteisillä menetelmillä lähes mahdotonta. Pelkkä energiankulutuksen seuranta ei riitä tunnistamaan energiatehokkuuden parantamismahdollisuuksia. EnerOnline™ on palvellut asiakkaitamme jo vuodesta 2012 alkaen ja sen kehittämiseen ovat merkittävästi vaikuttaneet suurten kiinteistönomistajien näkemykset ja tarpeet.

Lähtökohtana on alusta alkaen ollut elinkaari-investointien mahdollisimman suuri kannattavauus ohjaamalla valintoja siten, että potentiaalisimmissa kohteissa saadaan aikaiseksi kannattavimmat energiansäästötoimenpiteet. Kun tähän on viimeksi yhdistetty myös PTS -suunnittelun kautta tulevat tarpeet, on käytössämme nykyaikainen, ainutlaatuinen kiinteistönhallintapalvelu.

Heka Oy:n valtava kiinteistömassa on erittäin vaativa kehityskohde, joka koostuu hyvin erilaisista ja eri-ikäisistä asuinrakennuksista. Energiansäästömahdollisuudet ovat erittäin merkittävät.

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page