top of page
Eneron Oy company logo

Karves – Eneron yhteistyö aktivoi energiatehokkuustuotteiden ja -ratkaisujen toimittajia


Eneronin suurimmaksi omistajaksi vuoden alussa tuli Karves Yhtiöt. Heidän mukaan tulonsa on näkynyt myös laite- ja ratkaisutoimittajien kiinnostuksena saada omat tuotteet ja ratkaisut näkyviin ainutlaatuisessa energiatehokkuusratkaisuihin keskittyvässä Cleantech Databank™ - tietokannassamme. Pelkästään Karves Yhtiöiden hankkeet merkitsevät 50 MEURin kokonaiskysyntää eikä vähätellä voi 50 hengen suunnitteluorganisaation tarpeitakaan.

Cleantech Databank™ sisältää tänään yli sata tuotetta tai ratkaisua ja EnerOnline™ -tietokannassa on lähes 2000 kiinteistöä. Kiinnostus energiatehokkuuden parempaan hallintaan kiinteistökannassa on kasvanut erityisesti ilmastosopimuksen syntymisen myötä. Energiatehokkuuden järkevän parantamisen avulla voidaan energiankäyttöä kiinteistökannassa vähentää 20-30 % nykyaikaisilla teknologisilla tuotteilla ja ratkaisuilla. Liian usein tuotteista tai ratkaisuista on vain yksipuolista tietoa saatavilla. Cleantech Databank antaa alustan, jolle voit tuoda asiantuntevaa tietoa tuotteistasi asiakkaillesi.

Eneron omalta osaltaan haluaa nostaa asian merkittävyyttä esille ja tarjoaa kaikille halukkaille toimittajille edullisia ratkaisuja vuosisopimuksiksi.

Tilaa nyt tuotekortti (tuoteryhmäkortti) vuodeksi 2017 hintaan 800 eur/vuosi ja ratkaisukortti hintaan 2 400 eur/vuosi (ratkaisu + kolme tuotekorttia). Seuraavalle vuodelle 2018 annamme näille uusille tilauksille 20 % alennuksen. Hinnat ovat voimassa 15.11 – 31.12.2016 välisenä aikana tehdyille uusille tilauksille.

Tutustu uuteen EnerOnline™ tapaan toimia, Karves-Eneronin palvelutarjontaan sekä Cleantech Databank™iin oheisesta linkistä.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Kirsi Soikkeli, p. 010 281 5008, kirsi.soikkeli@eneron.fi

tai tilaa suoraan nettisvuiltamme www.eneron.fi

Tarpeettomaksi tuleva energia on parasta energiantuotantoa. Energiatehokkuus on ylivoimatekijä, tule mukaan vahvaan kehitykseen, jolla saadaan myös Suomi nousuun!

Jarmo Kontro CEO

Kim Karves

hallituksen puheenjohtaja

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page