top of page
Eneron Oy company logo

Kutsu – Energiatehokkuus ja digitalisoituva kiinteistöala


Aika: Keskiviikko 8.3.2017 Paikka: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1,D porras Sali: Kela & Watti

Energiatehokkuus ja digitalisoituva kiinteistöala

Digitalisaatio on päivän sana. Digitalisaatio tehostaa toimintaa. Sloganeja. Todellisuudessa digitalisaatio ja avoin data tekevät tällä vuosikymmenellä valkokaulustyölle saman kuin automaatio teollisuuden prosesseille viime vuosisadalla. Kiinteistöalan sijoitusten ohjaukseen, energia- ja kiinteistöjohtamiseen, suunnitteluun ja projektien johtamiseen tulee älykkäitä palveluita, jotka osaavat koota oikeasta datasta oikeat tiedot ja tuottaa optimaalisimpia ratkaisuja.

Eneron Oy on jo luonut energiajohtamiseen kehittyvän digitaalisen palvelun.

Aamupäiväseminaarimme avaa kiinteistöalan digitalisaation mahdollisuuksia ja vaikutuksia. Mitä mahdollisuuksia, mikä muuttuu ja vaikuttaako se omaan toimintaani. Tule kuuntelemaan alan huippuasiantuntijoiden näkemykset. Näkökulmana energiatehokkuus.

Ilmoittaudu sähköpostilla, kirsi.soikkeli@eneron.fi

Tervetuloa!

Eneron Oy

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page