top of page
Eneron Oy company logo

Kuka johtaa kiinteistöportfoliosi tai kiinteistösi energiatehokkuuden parantamista?


Meillä Eneronissa on alusta alkaen ollut tavoitteena saada markkinoille palvelu, jolla kiinteistönomistajat ja managerit pystyvät johtamaan energiatehokkuustoimenpiteitä ja -hankkeita. Tavoitteenamme on ollut tuoda kokonaiskuva portfolion nykyisestä energiankäytöstä, määrittää tavoitteet ja seurattavat tunnusluvut, tunnistaa ongelmakiinteistöt, löytää oikeat ratkaisut ja tarjota mahdollisuus vertailla näiden ratkaisujen elinkaarikannattavuuksia. Kun tähän yhdistetään uusin kehitysaskeleemme, automaattinen kulutusten ja veloitettujen todellisten kustannusten seuranta, pystymme todentamaan toteutettujen hankkeiden vaikuttavuusseurannan sekä energia- että kustannussäästöt. Prosessi on kuvattu standardissa ISO 50 001: 2011 Energy Management System. Eneron™ -palvelu on verifioitu Bureau Veritaksen toimesta tämän standardin mukaisesti.

Tällä hetkellä energiatehokkuuden nimissä on tarjolla paljon erilaisia palveluja ja palvelumalleja, kuten kiinteistön huoltoa ja säätöä, kulutusseurantaa, yhden osan korjaamista tai perusparantamista tai koko kiinteistön järjestelmän perusparantamista avaimet käteen periaatteella sisältäen urakoinnin ja suunnittelun lisäksi myös rahoituksen.

Terveessä kilpailutilanteessa on tärkeää, että käytössä on Eneronin kaltaisia puolueettomia ja riippumattomia toimijoita, jotka voivat tarjota mahdollisuuden arvioida ehdotettuja toimenpiteitä ja todentaa lopputuloksen todellinen vaikuttavuus energia- ja kustannussäästöinä.

Tämä Eneron™ -kokonaispalvelumalli tarjoaa manageriyhtiöille mahdollisuuden parantaa omaa palveluaan kiinteistöasiakkaille sekä kiinteistönomistajille luotettavan näkymän kiinteistöportfolion kehittymiseen. Vastuullisuusraportoinnin lisääntyessä käytössä on palvelu, josta tiedot saadaan milloin tahansa.

On aika siirtyä järjestelmälliseen, vastuulliseen energianhallinnan johtamiseen.


Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page