top of page
Eneron Oy company logo

Ajankohtaista rakennusten energiatehokkuudesta


Vuodesta 2012 alkaen olemme Eneronissa rakentaneet digipalvelua, jonka avulla rakennuksen energiatehokkuutta osataan kehittää oikein ratkaisuin. Nykyisessä ylikuumentuneessa energiamarkkinassa on rakennukseen tarjolla ratkaisuja ja vaihtoehtoja, joiden vaikuttavuus on tärkeää ymmärtää kokonaisuuden kannalta ennen investointipäätösten tekemistä.

Eneron™ -palvelualustamme avulla hallitsemme tänään suurtenkin kiinteistösalkkujen energiajohtamisen ja näin turvaamme ETS+ tai ISO 50 001 -standardin vaatimusten täyttymisen. Uusimman asiakkaamme, suuren terveydenhuoltoalan valtakunnallisen yrityksen lähes 600 erillisen kohteen automaattisen kulutus- ja kustannusseurannan käyntiin saattaminen on ollut suuri ponnistuksemme alkuvuonna.

Eneron™ -palvelualustaa ja Eneron -palveluita käyttävät muun muassa Etola-Yhtiöt, Oy Julius Tallberg Ab, Mehiläinen Oy, Onninen Oy (Kesko) ja Sampo Oyj.

Suurten kiinteistöportfolioiden energiajohtamisen lisäksi olemme kehittäneet palveluita myös yksittäisten kohteiden energiankäytön selvittämiseen. Yksittäisistä rakennuksista keräämme kulutushistorian muutamalta vuodelta ja tallennamme sen Eneron™ -palvelualustalle. Tällä ja rakennuksen perustiedoilla tuotamme selkeän raportin rakennuksen energiatehokkuuden tilasta, energiatehokkuuspotentiaalista ja tarvittaessa erilaisten energiatehokkuustoimenpiteiden vaikuttavuuksista. Tällä tiedolla rakennuksen käyttäjä, omistaja tai asuntoyhtiön hallitus ymmärtää paremmin, mikä on eri hankkeiden merkitys ja miten niitä tulee priorisoida elinkaarimallissa. Toimintamallimme on erittäin kustannustehokas.

Ajankohtaisia palveluitamme:

  • Rakennuksen energiatehokkuusanalyysi (asunto-osakeyhtiöt), jossa optiona sisälämpötilajakautuman selvittäminen

  • Suuren yrityksen energiakatselmus ja siihen liittyvät kohdekatselmukset

  • Suuren kiinteistöportfolion energiajohtaminen (Eneron™ -sovelluksen kokonaispalvelut)

Olemme analysoineet ohjelmistollamme yli 2000 kiinteistön energiankäyttöä ja Eneron™ -sovelluksemme hyödyntää yli 20 000 e-laskun kustannus- ja kulutustietoja vuosittain. Tämä antaa luottamusta palveluihimme.

Tulemme mieluusti käymään ja keskustelemaan miten parhaiten autamme teitä päätöksenteossa.

www.eneron.fi kertoo lisää palvelustamme. Mieluiten toivomme kuitenkin suoria yhteydenottoja sähköpostitse tai puhelimitse.

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page