top of page
Eneron Oy company logo

TALO - Uutta palvelukonseptia tulossa kiinteistöjohtamiseen


Olemme jo aiemmin kertoneet kiinteistöjohdon tarpeista saada käyttöönsä entistä integroidumpaa palvelukokonaisuutta. Kehityksessämme olemme pääsemässä vaiheeseen, jossa ainutlaatuinen palvelualustamme TALO Platform alkaa olla perusrakenteensa puolesta valmis. Tavoitteemme on saada sovellus kaupalliseen käyttöön vuoden 2020 aikana.


Ensimmäiset palvelut pohjautuvat energiajohtamiseen ja myöhemmin voidaan palveluun liittää koko kiinteistöhallinnan infrastruktuuri.


Mikä palvelussamme on erilaista kuin aiemmin? Sovellus pohjautuu uuden sovelluskehitysympäristön käyttöön, mikä mahdollistaa natiivin toiminnallisuuden suoraan älypuhelimeen. Samalla alusta luo palvelut niin Android-, iOS kuin Windows -käyttöjärjestelmiin sekä myös WEB -käyttöön.
TALO on valmistuttuaan ladattavissa käyttöön suoraan sovelluskaupoista ja antaa myös kuluttaja-asiakkaalle mahdollisuuden käyttää alustaa omien energiankulutus- ja kiinteistötietojensa analysointiin. Älykäs ohjelmisto tuottaa monipuolista tietoa, joka auttaa ymmärtämään kiinteistön nykytilan paremmin oikeiden tehostamistoimenpiteiden tekemiseksi.Palvelun tarvitsemat perustiedot voidaan kerätä monipuolisesti sähköisten rajapintojen kautta. Jatkossa yhä useampi tiedon lähde tulee avautumaanrajapintojen kautta palveluntuottajien käyttöön. Näin palvelu toimii juuri samoista lähtökohdista kuin mitä KiRa -digi hankkeella pyrittiin edistämään.
Kevään kuluessa pääsemme kertomaan lisää palvelumme kehityksestä. Mikäli sinua kiinnostaa jo nyt TALO Palvelualusta, ota yhteyttä, niin voimme tulla kertomaan lisää.

Nyt toivotamme kuitenkin


Hyvää Joulua ja Menestystä Vuodelle 2020!


Eneron -tiimiViimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page