Eneron Oy company logo
Energiafiksu tapa johtaa kiinteistöjä

Kiinteistöjen ja kiinteistösalkkujen kilpailukyvyn mahdollistaja

 

Eneron Oy on vuonna 2011 toimintansa käynnistänyt yritys. Lähtökohtanamme on ohjata vastuullisuuteen energian käytössä ja varmistaa kestävä kehitys.

Energian pitkä hintatrendi on vaihteluista huolimatta ollut nouseva samalla kun hiilidioksidipäästöt ovat jatkaneet kasvuaan. Rakennettu kiinteistökanta muodostaa tunnetusti suurimman potentiaalin energian kulutuksen vähentämisessä. Tästä lähtökohdasta on rakentunut missiomme.

 

Mahdollistamme energiatehokkaat ja terveet

kiinteistöt tulevien sukupolvien parhaaksi

Kilpailuetumme syntyy ainutlaatuisesta kyvystä analysoida kokonaisia kiinteistösalkkuja, ymmärtää kiinteistöstönomistajan liiketoiminnan tarpeet, tunnistaa energiansäästömahdollisuudet ja optimoida energiatehokkuus- ja PTS -investointeja sekä seurata toimenpiteiden vaikuttavuutta ja syntyneitä säästöjä. Energiakulutus- ja -kustannustietojen sisäänluku sähköisistä laskuista ja automaattinen tiedon analysointi merkitsevät helppokäyttöisyyttä ja käyttäjäläheisyyttä, joka on täysin uutta alalla.

 

Eneron konseptin ja tuotteen kehitystä

Menestyksekkään uuden konseptin kehittäminen on vaatinut yhteistyötä mm. TEKESin ja VTT:n kanssa ja olemme löytäneet uusia, tehokkaita tapoja energiatiedon benchmarkkaukseen ja vertailuun.

Eneron ja ISO 50 001

Osoittaaksemme palvelumme täyttävän nykyaikaisen ISO 50 001 -energiajohtamisen vaatimukset, pyysimme arviointia yhdeltä maailman arvostetuimmalta tarkastuslaitokselta, Bureau Veritakselta, joka myönsi EnerOnline palvelualustalle verifiointitodistuksen keväällä 2014.

Ymmärrettävä asiantuntijapalvelu, konseptin ja prosessin luoma tehokkuus sekä laatu rakentavat hyvän asiakaskokemuksen. Asiakastyytyväisyyden ja tehokkuuden järjestelmällinen mittaaminen ja toiminnan kehittäminen varmistavat kilpailuedun säilymisen ja vahvistamisen myös tulevaisuudessa. Yhdessä on hyvä kehittää.

 

Tervetuloa 2020 –luvun energiajohtamiseen!

Eneron Oy

 
Tekniikantie 12
02150 Espoo
Finland
Puh. + 358 (0) 10 281 5000

Verkkolaskuosoite

003709840110

Verkkolaskuoperaattori

OpusCapita Group Oy

Operaattorin välittäjätunnus

003710948874

Y-tunnus

0984011-0

Paperilaskut

Eneron Oy

PL 74757

00021 Laskutus

 
 

Helsinki Sää

 

Avainhenkilöt

Jarmo_nettikuva.jpg
Jarmo KontroDI

Toimitusjohtaja
Myynti ja hallinto

Puh. 010 281 5004
Mob. 050 566 6390
jarmo.kontro(at)eneron.fi

Jarmo on ollut mukana Eneron Oy:ssä vuodesta 2012 alkaen ja vuoden 2014 lopusta alkaen yhtiön toimitusjohtajana.

 

Hän on ollut useissa johtotehtävissä Inspecta Oy:ssä, viimeksi M&A Manager -nimikkeellä tehtäväalueena liiketoiminnan laajentaminen ja yrityskaupat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Puolassa.

Jarmo on kouluttanut yli 10 vuoden ajan Otaniemessä energiatekniikan ja termodynamiikan opiskelijoita.

 

Hän on aiemmin työskennellyt Oy Partek Ab:ssa myynti- ja kehitystehtävissä LVI- ja teollisuuseristeiden parissa sekä vedenjäähdytyskoneita, ilma-vesilämmönvaihtimia ja lämpöpumppuja valmistavan tytäryhtiön kehityspäällikkönä. 

Eljas Saastamoinen, DI

Hallituksen jäsen

 

Mob. 050 355 4323
eljas.saastamoinen(at)bitwards.fi

Eljas on Eneron Oy:n  perustajaosakas, jonka tavoitteena on ollut tuoda uudenlainen, kiinteistöjen energia-tehokkuutta edistävä palvelukonsepti alalle.

Eljaksen laaja kokemus kuluttaja- ja palveluliiketoimintojen kehittämisestä sekä kansainvälisen liiketoiminnan markkinointi- ja myyntitehtävistä tuo Eneronille vahvan taustatuen myyntiin ja markkinointiin.

Eljas on Bitwards Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut johtotehtävissä Suunto Oy:ssä, VV-Auto Oy:ssä ja Abloy Oy:ssä.

Eljas (002).jpg
Eneron CTO
Mikael RydströmDI

Teknologiajohtaja

Puh. 010 281 5005
Mob. 050 911 0091
mikael.rydstrom(at)eneron.fi

Mikael on ICT-alan konkari, joka on ollut mukana kansainvälisten yritysten tietotekniikkahankkeissa vuosien ajan. Eneronissa Mikael toimii CTO:na ja kehityspäällikkönä huolehtien pilvipalvelun jatkuvasta kehityksestä, jotta asiakkaiden tarpeet tulevat hyvin huomioon otetuiksi.

 

Mikael on aiemmin toiminut Genencor Int'l:ssa, Instrumentarium Oyj:ssä, Cargotec Oyj:ssä, Kemira Oyj:ssä ja Inspectassa.

Reijo Svanborg, DI

Hallituksen puheenjohtaja


Mob. 040 530 5533
reijo.svanborg(at)gmail.com

Reijo on toiminut useiden yritysten toimitusjohtajana, viimeksi Finndomo Oy:ssä ja sitä ennen Tulikivi Oyj:ssä. Finndomo muun muassa toteutti matala-energiatalohankkeita, joten rakennusten energiatehokkuus on pitkään ollut hänen kiinnostuksensa kohteena.

 

Eneronin hallituksen lisäksi Reijo on edelleen Tulikivi Oyj:n, Hakaniemen Metalli / High Metal Production Oy:n sekä Finndomo Oy:n hallituksissa.

Karves Kim Eneron Chairman of the board