• Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
Eneron Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo, Finland 

 

+358 (0) 10 281 5000

info(at)eneron.fi

© Copyright Eneron Oy

Eneron Oy company logo

Eneronin energiaseminaarissa 11.2.2016 esiteltiin konseptoidut energiatehokkuusratkaisut

11.2.2016

Eneron esitteli uuden sukupolven EnerOnline™-tietojärjestelmän, jolla kiinteistönomistajat ja käyttäjät voivat mallintaa ja analysoida tehokkaasti kiinteistöportfolionsa energiatehokkuutta. VTT:n tutkija Jari Shemeikka totesi järjestelmän mallintavan kiinteistöjen tavoitekulutuksen hyvin vähillä lähtötiedoilla kiitettävän tarkasti, mikä ei ole aiemmin ollut mahdollista ilman monimutkaista ja kallista laskentaa.

 

VTT:n tutkija Jari Shemeikka luennoi kiinteistöjen tavoitekulutusten mallintamisesta

Eneron ja Karves Yhtiöt esittelivät myös kokonaisvaltaiset ja konseptoidut energiatehokkuusratkaisunsa, joiden avulla asiakkaat pääsevät nopeasti realisoimaan kiinteistöjensä energiatehokkuutta parantavien toimenpiteiden säästöpotentiaalin.

Karves Yhtiöiden toimitusjohtaja Kim Karves esittelee myös Eneronin ja Karves Yhtiöiden välistä yhteistyötä.

 

Elisa Oyj:n Jukka-Pekka Salmenkaita visioi rakennusten internet -ratkaisujen olevan merkittävä teknologia kiinteistöliiketoiminnassa – niin energiatehokkuusratkaisujen kuin taloautomaatiojärjestelmienkin osalta.

 

Lisätietoja:

 

Jarmo Kontro
050 566 6390
jarmo.kontro@eneron.fi

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Esitykset – Energiatehokkuus ja digitalisoituva kiinteistöala

9.3.2017

1/7
Please reload

Viimeiset  Senaste  Latest
Please reload

Arkisto  Arkiv  Archive