• Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
Eneron Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo, Finland 

 

+358 (0) 10 281 5000

info(at)eneron.fi

© Copyright Eneron Oy

Eneron Oy company logo

Suuren yrityksen energiakatselmus tulee taas

18.4.2019

 

Ensimmäisestä suuren yrityksen energiakatselmuksesta on kohta kulunut neljä vuotta. Katselmusraportteja ja kohdekatselmuksia teimme Eneron -palvelussa kymmeniä. Suurin ongelma viimeksi oli se, että säädökset tulivat voimaan viime hetkellä ja yritykset joutuivat nopeasti reagoimaan. Pari viikkoa ennen määräaikaa meillä Eneronissa oli raportoitavaa yötä päivää.

 

Eneron™ -palvelualustamme on erinomainen työkalu energianhallintaan ja erityisesti suuren yrityksen energiakatselmuksen tietojen kokoamiseen. Varsinaisia kohdekatselmuksia pitää taas tehdä sen perusteella, kuinka paljon kohteita on tai mikä on kokonaisenergiankulutus. Tämän kokonaisuuden hahmottamiseksi avustamme yrityksiä ja huolehdimme asianmukaisesta vaatimusten täyttämisestä.

 

Tarvitessanne palveluamme, ottakaa yhteyttä hyvissä ajoin, mieluiten ennen kesää, niin kokonaisuus saadaan hallitusti hoidetuksi.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Esitykset – Energiatehokkuus ja digitalisoituva kiinteistöala

9.3.2017

1/7
Please reload

Viimeiset  Senaste  Latest
Please reload

Arkisto  Arkiv  Archive