top of page
Eneron Oy company logo

Eneron energia seminaarin esitykset


Eneron energia seminaarin esitykset

Sydämellinen kiitos seminaariimme osallistujille: loitte innostavan ja keskustelevan tunnelman. Hatunnosto myös puhujille: esitelmät olivat huolellisesti valmisteltuja ja virittivät ilmapiirin sellaiseksi kuin seminaareissa kuuluukin olla, nivoen koko teeman yhteen eri näkökulmista.

Koko Eneron kiittää ja nähdään pian uudestaan!

Seminaarin agenda ja ilmoittautuneet osallistujat:

0 Eneron Energia Seminaari 12.2.2015 – Agenda ja osallistujat

Alla esitelmät .pdf-tiedostoina muistin virkistämiseksi.

1 Avaus – Energiajohtaminen 2015 (Jarmo Kontro – Eneron) 2 Energiatehokkuuslaki ja -säädökset (Jarmo Kontro – Eneron) 3 Kiinteistökannan energiansäästömahdollisuudet (Kaj Karumaa – Eneron) 4 Ensuring wellbeing of buildings and people in energy efficiency (Timo Vitikainen – BaseN) 5 Uudet teknologiat ja mallinnustekniikat energiatehokkuuden parantamisessa (Jari Shemeikka – VTT) 6 Energiajohtaminen sertifioidun järjestelmän kautta (Roger Andreasen – Inspecta) 7 Energiajohtaminen Eneron Online järjestelmän kautta (Mikael Rydström – Eneron)

#seminaari #BaseN #energiajohtaminen #EnerOnline #energiatehokkuus #Energiatehokkuuslaki #VTT #Inspecta #Eneron

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page