top of page
Eneron Oy company logo

KUTSU SEMINAARIIN - Kuinka paljon sinulla kuluu energiaa energiajohtamiseen?


Pariisin ilmastokokouksen päätökset haastavat meidät vähentämään entisestään energiankulutustamme. Tule kuulemaan ja vaihtamaan uusimpia ajatuksia kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen systemaattisesta johtamisesta, sitä helpottavista työkaluista ja kustannussäästömahdollisuuksista.

Eneron Oy järjestää perinteisen energiajohtamistapahtuman yhdessä Elisan ja VTT:n kanssa torstaina 11.2.2016 klo 8.30 – 12.00 Otaniemessä (Innopoli 2, Tekniikantie 14). Tilaisuus alkaa aamukahvilla kello 8.30, jonka jälkeen ohjelmassa mm. tietopaketti Buildings Internet of Things (BIoT) –teknologioista, Eneronin edistyksellisestä energiajohtamisen pilvipalveluohjelmistosta sekä viimeisimpiä tutkimustuloksia tehokkaista kiinteistökannan energiakulutuksen mallinnusratkaisuista.

Ohjelma:

8.30 – 9.00 Aamukahvi 9.00 – 9.10 Alkutervehdys, Timi Mara, Eneron Oy 9.10 – 9.30 Eneron Oy – Energiatehokkuus voimavarana, Jarmo Kontro, Eneron Oy 9.30 – 09.45 Karves Yhtiöiden esittely, Kim Karves, Karves Yhtiöt 09.45 – 10.25 Buildings Internet of Things –trendit kiinteistöalalla, Jukka-Pekka Salmenkaita, Elisa Oyj 10.25 – 11.00 Kiinteistökannan energiakulutuksen mallinnusratkaisut, Jari Shemeikka, VTT 11.00 – 11.30 Eneron-pilvipalveluohjelmiston uudet tuulet, Mikael Rydström, Eneron Oy 11.30 – 12.00 Loppuyhteenveto ja keskustelua, Timi Mara, Eneron Oy

Ilmoittaudu sähköpostilla Timi Maralle (timi.mara@eneron.fi). Tervetuloa!

Viimeiset  Senaste  Latest
Arkisto  Arkiv  Archive
Tagit   Taggar  Tags
Seuraa  Följ  Follow
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page