Eneron Oy company logo

Suuren yrityksen energiakatselmus tulee taas


Ensimmäisestä suuren yrityksen energiakatselmuksesta on kohta kulunut neljä vuotta. Katselmusraportteja ja kohdekatselmuksia teimme Eneron -palvelussa kymmeniä. Suurin ongelma viimeksi oli se, että säädökset tulivat voimaan viime hetkellä ja yritykset joutuivat nopeasti reagoimaan. Pari viikkoa ennen määräaikaa meillä Eneronissa oli raportoitavaa yötä päivää.

Eneron™ -palvelualustamme on erinomainen työkalu energianhallintaan ja erityisesti suuren yrityksen energiakatselmuksen tietojen kokoamiseen. Varsinaisia kohdekatselmuksia pitää taas tehdä sen perusteella, kuinka paljon kohteita on tai mikä on kokonaisenergiankulutus. Tämän kokonaisuuden hahmottamiseksi avustamme yrityksiä ja huolehdimme asianmukaisesta vaatimusten täyttämisestä.

Tarvitessanne palveluamme, ottakaa yhteyttä hyvissä ajoin, mieluiten ennen kesää, niin kokonaisuus saadaan hallitusti hoidetuksi.


Viimeiset  Senaste  Latest